I can't handle this any longer.

Haha, det är sant, jag klarar inte detta längre! Jag har varit utan facebook i typ två dagar, tog bort den i lördags, och jag saknar lille älskling så mycket!! Hela mitt liv är ju fan där haha, och folk lägger in bilder på mig som dem inte kan tagga, det är sad =( Jag vill ha tillbaka det skitmycket, men det är ju bara löjligt om jag inte klara mer än typ två dagar haha. Jag gör ju detta för att få bort mitt beroende! Men det är ju så drygt just nu, för vissa dagar gör man ingenting på, och då är det skitsvårt att hitta saker att göra! Så jag måste vara sysselsatt nu asså, hitta på saker varje dag, men det är lite svårt. Vet inte ens vad jag ska göra hela dagen imorgon, förslag? =)

Men nu måste jag dra, ha det fint!

Facebook... I love you...






lockarsomgreta

En dag går till spillo

Hejsan hoppsan lillebror! Asså jag älskar Karlsson på Taket, eller jag gjorde, tills min lillebror har tjajat ut det så mycket för att han kollar på det 24/7. Fast det gör han med alla de där filmerna och så man kollade på som liten, det är liksom minnen, det är inte MENINGEN att jag, 15 år, ska höra pippi, madicken och karlsson (plus då alla andra filmer man såg som liten) hela dagarna. Och sedan hata alla de filmerna, men så är det.

Idag har jag gjort en ända sak...sovit. Till 15.00. Kan ju bara skönt ibland, eller rättare sagt, det ÄR skönt, men samtidigt så är det hela min dag som går! man vaknar heller inte riktigt när man verkligen sover ut, för man slänger bara på sig något och gör inget mer utom att titta på film eller sitter vid datorn. Så man förblir liksom helt trött! Eller det är bara jag?

Jag har gjort en sak till idag (jag ljög när jag sa att jag bara har gjort en sak idag)! Kollat på typ avsnitt 6 av Ung & Bortskämd. För efter att min käära Jean-Pierre åkte ut blev jag så deprimerad att jag inte kunde kolla vidare på det haha. Nej men det var itne kul att kolla vidare riktigt längre, för Jean-Pierre var den ända som var ball och skiiitsöt (och Tim-Joel, men inte lika mycket som JP). Men jag kände att jag inte bara kunde skita i att titta vidare på det, för jag har ändå följt det hela vägen, så jag kan ju inte bara banga slutet. Så jag glor väl vidare på det =) Ha det!











lockarsomgreta

Kissie = Virus ?

Hej! Nu ska jag berätta en konstig grej...varje gång jag har varit inne på kissies blogg, så har det hänt konstiga saker med min dator. Japp jag ljuger inte. Internet blir helt segt och mitt spotify fuckar sig, helt plötsligt går det inte att få igång någon ny låt, och hela spotify ändrar färg till svart. Jättekonstigt!

Jag tror att spotify ändrar färg för att det reagerar lite som ansiktet gör när man håller på och spy, och man ändrar färg. Fast istället för att bli typ blek...eller grön (blir man det?) så blir spotify svart.


Så nu har jag spekulerat lite om vad det är som kan ha hänt dessa gånger, jag vet inte riktigt vilken teori som stämmer, men det ska jag titta närmare på...

TEORI 1: Kissie är en ond människa och har virus på sin blogg (såklart så är detta med flit för att skada människor)

TEORI 2: Min dator kan inte ladda upp så mycket skit som hon har skrivet där.

(TEORI 3: jag har helt enkelt en dålig dator som inte fixar att visa vissa sidor)

Men! Jag tror på teori 1, det verkar mest kissie över den.





lockarsomgreta

Bara jag som älskar att vara försenad?

Hejsan!
Vad gör man en dag som denna? Det ända jga har gjort idag (utom att käka hela tiden) är att ha tränat idag på morgonen. Jag trodde ju såklart att jag skulle kunna VAKNA av mig själv...i tid...gud vad fel man kan ha då. Jag vaknade 11.20, alltså 10 minuter innan jag skulle träna. Perfekt. Men jag slängde på mig mjukisbrallorna, satte håret i en tofs, borstade tänderna och tog min väska (redan packad) och blev körd precis i tid.

Gud vilken kick man får av att veta att man är försenad asså haha. Man vaknar, tittar på klockan, hinner tänka "shit!" och sedan är man iväg. När man precis inser att man har typ en kvart på sig att komma till skolan ilar det bara i hela kroppen. Sköna känsla asså.



kisskiss!   ... (Haha nej jag skojade, är inte någon fjortisbloggare idag tack)





lockarsomgreta

Facebook...

Hejsan! Ja nu var det ju ett tag sen haha. Men...MEN jag ska nog försöka starta blogga lite igen. För jag har nu tagit en liten paus från facebook. Skönt tycker jag, men det är faktiskt svårt. Svårare än vad jag trodde, helt plötsligt måste jag hitta något annat att göra så fort jag sitter på datorn.

Men en sak har ju blivit bättre! Nu när jag har lite torka på vad man kan göra på datorn, blir det tråkigare att vara på datorn, så jag gör annat istället. Som att städa rummet! Haha låter skoj?? det är det inte, men jag har liksom lite tid till annat nu liksom. Vilket är bra tycker jag , ska försöka finna mitt liv igen haha.



Ha det bra!



lockarsomgreta

RSS 2.0