Iphone skal!

Hejsan! Ska få en iPhone snart, hoppas jag. Då tänkte jag göra mig ett skal i stil med dessa:









Fina va?? :D



lockarsomgreta

Fotbollsträning

Hej! Idag klockan 10 kom min syster in och väckte mig, sa att jag skulle vakna och att vi skulle dra och träna tre kvart senare. Men jag kunde inte träna ändå, för jag har fått problem med min rygg igen =( Det var samma för ett år sedan, jag tror att det har att göra med hösten och vädret allts. Mina leder kanske inte klarar av att det är så kallt. Men i alla fall så åkte jag med och tittade på träningen, det var ju trots allt den första inomhusträningen idag! Jag tycker det är så synd att jag inte kan träna, det är ju så kul inomhus! Men nu ska jag få lite massage av klubben, så det kanske går över. Eller vi kan ju i alla fall hoppas! HÖSTLOV!

hörs senare ;)



lockarsomgreta

Flätor

Tjena! Idag är det lördag, och jag kom precis hem från Malmö. Jag har varit och handlat en ny jacka, såhär ser den ut :



dock mycket finare i verkligheten ;)

Annars så har jag funderat på att göra sånna inbakade flätor på sidan. Inbakade, det hade varit skitfett! Vi får se om jag gör det, måste först hitta någon som kan göra det, sen får vi se ;)

hörs!



lockarsomgreta

Bilder från Sturup!

För ett tag sedan var vi på något utbildningsgrejs på Sturup, Malmös flygplats. Här kommer lite bilder. Det var faktiskt nice där :D



all eyes on tobi i bakgrunden xD


jag och min BFF hahah :D



davido!



Här sitter man och chillar antar jag :P



haha jag och nina :P


elias och jag =)



hahaha david-fisken är med på egobild ^^

jag och nina i bussen =)



vilken heting va höhö, brandbil 8)

här sitter man i bussen igen då, med en gäst :P


'
all eyes on tobi igen :P




lockarsomgreta

PUH hemma..

Hejsan! Nu är jag hemma IGEN! Haha och nu tror jag att jag är det för ett tag framöver också ^^ Jag har ju bott hos min moster ett tag nu, men jag har nog flyttat hem igen nu för ett tag i alla fall. Jag har alltså inte kunnat blogga så mycket, med bilder och så, men det kommer, jag lovar ;) Annars är läget bra med mig, jag har massa att göra i skolan just nu, det är en väldigt busy period. Imorgon har vi SO-prov på ekonomi, tror att det går bra. Eller får hoppas på det i alla fall.

Gud vad tråkigt det är med regn =( det har regnat i flera dagar nu ju nästan! Igår var jag också ute jättemycket, i regnet (!), gick hem, i regnet, hämtade saker hemma sen gick jag till bussen, i regnet, sedan väntade jag på bussen, i regnet, sen gick jag hem, i regnet, sen gick jag ut med hunden, i regnet, och till sist så var jag ute och gick i malmö, i regnet. Ja, BLÖT blev jag i alla fall.

Okej, ni får ha det bra! Och vi hår hoppas på bättre väder ;)



lockarsomgreta

Wooho hemma igen!!

Hej!! Har nu inte bloggat på ca tre dagar ;o Men i alla fall så är jag hemma från Lalandia nu, för kanske en kvart sedan. Har saknat bloggen lite alltså ^^ Denna helgen har jag åka vattenrutschbaner (stavas?), badat, bastat, chilat i bubbelpoolen och bara tagit det lugnt.
Fast frågan är om man kan säga att jag har tagit det lugnt. För det jag har gjort mest är att åka en asball grej som hette Wild River! Det är en "flod" som man åker runt i, och det går snabt, och helt plötsligt kommer ett stup och en virvel i vattnet, och sen åker man rutschbana, och sen landar man i en pool. Den är så sjukt ball alltså! Ni borde verkligen åka den någon gång, så nästa gång ni är på Lalandia i Danmark, så glöm inte att åka den vilda Wild River! ;)

(finns tyvärr ingen bild på den)

Skulle också passa på att säga att jag skulle ta bilder till bloggen egentligen, men jag kunde inte, för man låste in alla saker i skåpen och hade inte med sig något in, så jag kunde inte ta med något att fota med =(

hörs!



lockarsomgreta

Lalandia

Hejsan! Nu är det lördag, och om någon timme så ska jag och min familj till Lalandia! :P Det ska väl bli kul, hoppas jag. Det är ju ganska mysigt med sådan tropisk miljö, det är 30 grader i luften och 28 grader i vattnet. För er som inte vet vad Lalandia är för något så är det ett vattenställe i Danmark.

Så detta menas att jag inte har någon dator allt ända tills på måndag, så jag kan helt enkelt inte uppdatera NÅGONTING under hela helgen...=( Men när jag kommer hem, så lovar jag att lägga in massa bilder och sådant! Jag önskar er en bra helg sålänge, ha det bäst! <3





lockarsomgreta

Skottlossning!

Haha hej! Det är nu fredagkväll, och jag har inte så mycket att hitta på. Jag har varit i malmö hos min moster i en vecka nu, och jag kom precis hem. Jag tänkte vara hemma nu i helgen, men jag drar nog igen på måndag eller tisdag. Jag gillar verkligen Malmö.

Men en sak är ju lite läskig just nu! Har ni hört om skottlossningarna?! Det är ju jättemånga! Och de blir bara fler och fler, det är säkert runt 20 skjutningar, och det skjöts ju två igår också. Dessutom var de kvinnor! Så gärningsmannen har nu bytt mönster lite, om det nu är samma vilket de tror, från att skjuta invandrarmän utomhus på bullhållplatser, till att skjuta kvinnor i deras egen lägenhet. Att det är någon rasist/nazist i farten är ju ganska klart, då det bara är invandrare som blir skjutna. Det är ju bara för hemskt, att man som invandrare ska vara rädd nu, bara för det går runt en GALNING som skjuter folk! Bara för att de inte ser ut som honom! Ja, de tror ju att han är en svensk. Eller en hon. Vi får väl vänta och se, och hoppas på att de hittar honom/henne snart...

hörs senare!



lockarsomgreta

Nya brallor på Gina!

Har köpt ett par nya jeans på gina för ett litet tag sedan. Såhär ser dem ut! Väldigt snygga tycker jag faktiskt ;)



hörs!



lockarsomgreta

Hiss & Diss!

Helluu! det är dags för lite hiss och diss! idag hissar pch dissar jag:


Stickat : Ja, allt som är stickat! Vantar, mössor, halsdukar, koftor och tröjor. Så mycket stickat som möjligt nu på hösten! Det stora plusset är att det är varmt också. ^^


Party-program : Är det bara jag, eller blir de bara fler och fler?! Det började med Big Brother, sen kom Paradise hotel. Men alla dessa partyprogram? Kungarna av tylösand, och nu även Barskolan. Det är mer och mer "skit" på tv:n nu alltså! Jag tittar inte på något av de programen, dem är ju inte bra alls! Jag förstår inte vad folk tycker är underhållande med massa dumskallar som super, ligger och skämmer ut sig i tv. Jag har aldrig ens sett kungarna av tylösand, bara sett reklamen, och det räckte. Jag såg på barskolan igår, och det var inte heller bra, lite underhållande kanske, men att se andra yra runt på semester-klubbar är ju fan bara jobbigt.

Men missförstå mig inte, klart att jag också tycker att det är kul att titta på sånt ibland, men det finns ju en gräns.

Någon annan som tycker som jag?



lockarsomgreta

Gina Tricot!

Hejsan! Någon som vill shoppa loss på Gina Tricot? Det vill jag! Här kommer det jag vill ha just nu, från GinaTricot:


Alltså benvärnare, hur sköna är inte dem? Jag har precis köpt ett par knästrumpor på Indiska (här är dem: http://lockarsomgreta.blogg.se/2010/october/nya-knastrumpor.html ), men benvärmare är ju bara ett måste på denna årstid!


Ett stort, brett skärp. Det är precis vad jag vill ha. Fast nu på hösten tycker jag egentligen att det ska vara brunt, men svart går ju såklart också bra!


Denna är lite rolig, för jag har nästan redan en sådan här. Den fanns att köpa på Gina för kanske tre år sedan, det är samma nederdel, men det var inte "paljetter" på överdelen på den som jag har. Annars är de ganska lika. Någon anna som har en sådan här, som också köpte den för längesen? =)


Bara en mysig tröja at ha på hösten. Lång och mysig. En riktigt fin färg att ha på hösten också, lite mörk, men ändå glad liksom!


Stickade vantar! Vita också, min favorit! Det bara måste man ju ha nu när det börjar bli kallt! Tumvantar är extra bra, då jag tycker att de är varmare också.



En snygg liten väska bara! Den finns i andra färger också, men jag tycker att svart är snyggast. Väskans hårda kanter passar bäst med en lite mjukare outfit.



Ett snyggt linne, det jag gillar bäst är den lilla spetsen längst nere, det gör hela linnet mycket sexigare liksom! Ser lite ut som ett sexigt nattlinne.


Ett par snygga trosor, glada färger som piggar upp! Fin form är det också!


Ja, stick och shoppa nu då! :D

hörs!


lockarsomgreta

SNÖÖÖ

Vet ni vad? Det snöade faktiskt igår! Utanför malmö snöade det riktigt stora flingor, det var regnblandad snö, men ändå, SNÖ! När snöade det första gången förra året? Jag tror inte att det var såhär tidigt i alla fall. Det är ju sjukt att det snöar redan nu. Men jag tror att det kommer att bli en rekordkall vinter i år också. Ännu kallare än förra året. Det börjar himla tidigt att bli kallt, SNÖN har redan kommit & det var en väldigt kort sommar. Dessutom! Om man kollar på rönnerna, så är det väldigt mycket rönnbär på dem. Det är ett naturfenomen för att fåglarna ska överleva, och få mer mat. Så ja, det är nästan bevisat att det kommer bli rekordkallt i år! Så vet ni vad, på med jackor, vantar, mössor och halsdukar, och förbered er för vintern...som kommer...NU!



lockarsomgreta

Torsdag!

Hejsan! Jag håller inte till hemma riktigt nu på några dagar, utan jag är hos min moster nu. Mysigt är det! På morgnarna är det dock lite kallt, för jag åker bussen till skolan nu, och jag kommer alltid så det är typ 7 minuter att vänta på bussen. Så då står man och fryser i 7 minuter liksom, haha och det är länge om man bara står stilla! Mina läsare har sjunkigt mycket nu helt plötsligt, sen jag inte har kunnat uppdatera lika ofta ;o tråkigt...men det kommer bättre tider! det kan jag lova ;) Det är bara för att jag inte är hemma nu, så kan jag inte uppdatera lika ofta...

Men hur har ni haft det idag? Det är torsdag! Roligt roligt! Imorgon är det fredag, har längtat hela veckan. Det känns som om tiden går så sjukt långsamt nu, speciellt denna veckan, det har gått otroligt sakta! Jaja, en dag till får vi klara mina vänner. Helgen är påväg!



lockarsomgreta

Dålig uppdatering

Hej! Skulle bara söga att jag inte befinner mig hemma, och därför har jag inte varken en kamera eller mina bilder. Så därför kan jag inte vara lika uppdaterad som jag hade tänkt vara, just nu ^^ Men jag lovar, i'll be back ;)

hörs! <3



lockarsomgreta

Cheercover...

Haha hejsan! Ja, vi har köpt cheercover. Det där sminket från tv-shop. Det är en fin reklam med massa kvinnor som alla säger att det är helt perfekt, sånt bedrägeri! Jag ska säga er att det är INTE så bra som det borde. Det kostar också 625 kr! Och det är värt ingenting. För det första är burkarna mycket mindre än vad man tror att de ska vara. För det andra så luktar det Billigt Smink om ni förstår hur det luktar. För det tredje är det inte ens så bra smink, om det är så dyrt så tror man ju i alla fall att det ska vara bra. Så det får inte bra betyg av mig! Det innehåller inte heller någon foundation eller så, utan det är bara lite puder, som inte syns. Dåligt! Köp inte.

Haha, det är ändå lite kul att jag och min mamma alltid går på TV-shop.





lockarsomgreta

Rosa Bandet





Hej! Som ni kanske ser, så har jag en liten "band" uppe i det högra hörnet, ett band som jag har för att stödja Rosa Bandet. Detta är ganska lätt att fixa, och såhär gör ni för att fixa det:

(detta är för er som har blogg.se)

1. Gå först in på design, och sedan kodmallar.

2. Där scrollar ni ner tills ni ser en rad som heter : <body>

3. Gör en ny rad direkt under, och där kopierar ni in denna koden:

<script type="text/javascript" src="http://kampanj.cancerfonden.se/blog_badge/js/badge.pack.js"></script>


4. Sedan är det bara att spara kodmallen, and done! =)
(glöm nu inte att göra detta på alla sidor, såsom framsidan, arkivsidan, inläggssidan och kategorisidan)


Detta är en sådan enkel insats att göra, så jag tycker att alla borde ha ett rosa band på sin blogg, fixa nu!

Kommentera gärna om det hjälpte, och om ni satt in ett rosa band på er blogg nu.

hörs sen!



lockarsomgreta

Höstskor 2010!

Har hittat de hetaste skorna från Din Sko. Dessa är de absolut snyggaste enligt mig, enjoy ;)





lockarsomgreta

Omdömen...

Hejsan! Nu sitter jag här i skolan, och vi har precis fått våra omdömen. Är ganska nöjd med dem, hade bara nått målen i ett ämne, och nått målen väl i alla andra. Men jag ska verkligen ändå höja mig nu, så att jag kan välja exakt vad jag vill. Men jag har lite problem just nu, för jag vet inte vad jag ska välja! Varken skola eller program. Det kan vara allt ifrån estetisk linje till natur, ingen aning. Hoppas att jag hinner bestämma mig i tid...

Hörs senare!



lockarsomgreta

Hårinpackning, Recencion

Hej! Jag tänkte passa på att ge er ett tips på en inpackning jag har!

Produkt: Loreal Elvital hårinpackning Re-Nutrition

Kostnad: har för mig att den kostar ca 50 kr på t ex ICA och Åhlens

Om produkten: Tillför intensiv näring till torrt hår för att ge det elasticiteten och spänst tilbaka. Håret blir mjukt, får nytt liv, återfår elasticitet och spänst utan att tyngas ned.

Omdöme: Jag tycker att dena inpackning är ganska bra faktiskt! Just den sorten som jag har (gulvit burk) tillför extra mycket fukt och näring, vilket mitt hår precis behöver! Jag tror att den är bäst för lockigt hår, eftersom den innehåller så mycket fukt. Den varar länge, och det är billig, vilket gör det hela ännu bättre! Jag rekomenderar elvitals hårinpackningar, för att de är billiga, och att de är anpassade för alla olika hår. Det finns vissa som är till för skadat hår, torrt hår och även för att få ditt hår blankare. Ett pluss är att håret inte blir tyngre, bara för att man har haft i hårinpackningen. Men jag tycker att man ska ha i hårinpackningen lite längre än vad det står på förpackningen, jag brukar ha i den i ca en halvtimme eller så, men det funkar för mitt hår i alla fall. Hoppas det hjälper, Hörs senare!







lockarsomgreta

Jul, jul, strålande jul ...

Jaha, nu blir det kväller! Nej men har ni tänkt på hur mörkt det är nuförtiden? Det är ju faktiskt mörkt redan klockan typ 7! Om somrarna så är det ju ljust ända fram till klockan 11, och det blir ju aldrig sådär mörkt ens, som det är nu. Allt det mörka, får en att tänka på julen så mycket! Det är så mysigt med julen, och det mysigaste är det som händer innan själva julaftonen. Julbak, klä granen, pynta huset, lyssna på julmusik och kolla på julkalendern. Fast det sistnämnda gör jag inte så mycket längre, man kollar första avsnittet, och varje år blir man lika överraskad över hur dålig den är. Det var så mycket bättre förr, pelle svanslös, trolltider, julens hjältar, när karusellerna sover och dieselråttor och sjömansmöss! Det är riktiga julkalendrar!

Men i år känner jag på mig att det ska bli en rekordbra jul, och jag längtar redan...



lockarsomgreta

Sleep cycle

Har hört talats om den där appen på iPhone, som är en slags väckarklocka. Det är en klocka som väcker en när man inte sover i den djupa sömnen. Hur den då vet detta är för att den mäter hur mycket man rör sig och när. Det låter ganska bra, för man ska i så fall vakna mycket piggare om man vaknar när man sover som lättast. Man sätter klockan på när man senast vill vakna, så väcks man inom en halvtimme innan det klockslaget. Är det någon som har den appen och vet om det funkar? :)





lockarsomgreta

Hissar och Dissar!

Hej! time for hiss&diss ;) idag hissar och dissar jag:


Höst!! : Hösten är ju ändå underbar! Det börjar bli dags för de varma vantarna, halsduken, knästrumporna och mössorna. Dessutom är det fina färger överallt, och luften är så frisk! Lite kallt om morgnarna kanske, men det är väl priset man får ta för denna härliga årstid.




Busschafförer!! : Ärligt talat har jag ALDRIG mött en trevlig busschafför. Eller nästan aldrig i alla fall. Det finns ytterst få trevliga och snälla busschafförer. Senast i onsdags, så sprang jag på en lång rak väg, och bussen körde förbi mig. Så han SÅG mig, men så stannade han, tog in alla som stod där, och sen bara körde! jag hann till och med till den och vinkade att han skulle öppna, han vägrade, och körde iväg. Vad är det för stil då?? Sånna borde inte vara busschafförer, och jag klagade också till skånetrafiken hihi ^^ aja, väldigt trött på dem i alla fall!


hörs senare!



lockarsomgreta

hemmaspa = avklarat!

Halloj! Har nu faktiskt haft mitt lilla hemmaspa! Här kommer lite bilder. mysigt var det, låt bara i badet och fixade massa saker, rakade benen, hade hårinpackning, peelade benen och läste. Jag tror att varje människa behöver det asså, man blir så avkopplad. Så alla som är stressade, lägg er i badet! ;D











hörs senare!



lockarsomgreta

söndag morgon...

Hej allihopa! Åh jag älskar söndagar! Man vaknar sent (haha men inte idag, vaknade ganska tidigt faktiskt...), äter god frukost, typ bullar, bacon och ägg, och sen hittar man inte på så mycket. Det är så mysigt... Men igår så hann jag aldrig med mitt hemmaspa! Det var en rush ivär helt plötsligt, så jag hann inte, hann bara med en snabb dusch =( Så därför ska jag göra hemmaspa idag istället!! Så jag önskar er en trevlig söndag, så hörs vi senare!

pusshej!



lockarsomgreta

clinique-recension!

Hej allihopa!
Nu kom jag precis hem från ett litet firande. Jag är lite trött, vet inte riktigt varför. Men jag hade tänkt att recensera mina ansiktsprodukter som jag använder just nu. Hoppas det hjälper!

CLINIQUE - Ansiktsrengöring

Innehåller: rengöring, exfoliering och återfuktning (rengörare, ansiktsvatten, natt/dag-creme)

För hy: blandad, torra kinder men fet i T-zoon.

kostnad: Jag köpte en "test", alltså en mindre reseförpackning för att prova, 115 kr.

Om produkten:
Det är bokstavligt talat vad läkaren har ordinerat. Systemet är kliniskt framtaget av ledande hudläkare med grund i deras dagliga erfarenheter med patienter. Produkterna är anpassade för varje hudtyp – även den mest känsliga – och skräddarsydda för att ge din hud den berömda Clinique-lystern. Hitta ditt 3-Stegs System idag och visa din mest strålande hud.

Omdöme: Dessa produkterna uppfyllde inte mina förväntningar, jag trodde att de skulle vara mycket bättre. Rengörningen var bra, den kändes rengörande och man kändes inte torr och stram efteråt. Men den är inte dryg, utan tar slut ganska snabbt, mycket snabbare än till exempel ansiktsvattnet. Men ansiktvattnet kändes inte bra alls. Om man tar lite mer än vad de sa i affären, bara vända uppochner en gång på en bomullstuss, så bränner det i ansiktet väldigt mycket. Annars känns bara en konstig och stickande känsla. De varnar för den "kittlande" känslan i den lilla handboken man får med. Cremen känns helt okej, den torkar inte så snabbt som den borde, men huden känns mjuk dagen efter. De lovar ut bättre hy, och att man ska ha mindre finnar och blemmor, men jag märker ingen skillnad mot vad jag hade innan, även om jag inte har så mycket hudproblem. Cremen hjälper inte mot torr hy, som den är framtagen att hjälpa mot, vilket är dåligt. Annars är kitet helt okej, men inte så mycket bättre än så.








lockarsomgreta

Hemmaspa idag!

Hejaan alla! Klockan är 1 och jag vaknade precis. Jag vet inte varför jag är så trött nuförtiden. jag sover alltid såhär länge på just lördagen...kanske för att det är så mycket i skolan nu. Men sen är det nog också för att jag är uppe så nedrans sent på fredagarna! Ahja.
Idag ska jag inte hitta på så mycket, men jag ska göra ett hemmaspa! :D Jag ska bada med värsta tända ljusen och musik haha. Sen ska jag ha i min fina hårinpackning från elvital! Den är faktiskt himla bra. Det kommer lite bilder på mitt lilla spa senare. Hoppas ni har det jättebra tills dess!

love



lockarsomgreta

Fredagkväll...

Hejsan! Nu är det FRIIDAAYY!! Sååå skönt... Min fina moster fyllde år igår, så det blir att åka in och fira henne i Malmö. Passar på att önska henne ett fint grattis på födelsedagen! Det ska bli så kul att träffa min släkt idag ju ! :D

Och nu till en liten fråga, som ni ska svara på ;

Vad ska ni göra idag, fredag? :D



Hörs senare!




lockarsomgreta

Fashiontema på syslöjden!

Hej alla söta små läsare! Idag har jag varit i skolan, och det har inte hänt så mycket, vi var ute och origenterade kl 8 imorse...höhöh...=( men sista lektionen var det syslöjd, och vår lärare var sjuk, så vi fick ha vikarie. han kunde inte hjälpa så mycket, så jag tog mina bildsaker och ritade istället! Det är så roligt på bilden just nu, för vi har teman som vi ritar, och jag har fashion, riktigt roligt! Det får bli en liten bild på mig nu då ^^



Vi hörs senare!




lockarsomgreta

Tre duktiga grabbar!

Nu ska ni få se något RIKTIGT coolt! Det är tre grabbar och dem kan sjunga nästan varje hitlåt som gjorts de senaste 40 åren, när dem bara spelar fyra ackord efter varandra! Det är riktigt sjukt, och dem är väldigt duktiga! Titta på den!







lockarsomgreta

Nya knästrumpor!

Hej igen! Jag har köpt nya knästrumpor, väldigt fina! Extra mysigt att vara varm om fossingarna när det är så ruskigt ute ^^ 149 kr på Indiska!







lockarsomgreta

Följ bloggen på bloglovin !

Hejsan! Nu kan ni följa min blogg på Bloglovin.com, där ni blir uppdaterade när jag har gjort ett nytt inlägg. Ni som inte är medlemmar där än, tycker jag ska bli det nu, för ni kan följa alla era favoritbloggar där! En väldigt bra och enkel sida att följa bloggar på. Klicka på bilden och ni kommer direkt till mig sida. hörs sen!






lockarsomgreta

Lär dig blogga!

 

Hej! Här är en liten guide som kommer handla om hur man lär sig blogga! Lite tips och sådant för att lyckas, tar jag också upp. Hoppas den hjälper dig! Lämna gärna kommentarer om vad n tyckte om guiden, och om den hjälpte något.

 

1: skaffa en blogg! Det kan du göra gratis på massor av sidor, t ex på blogg.se som jag gjorde. Annars kan du skaffa ett eget domän, på ett webbhotell  (ett eget domän är till exempel en blogg som slutar på bl a .SE eller .COM). Jag rekommenderar att man börjar med en gratis-blogg, för man kan koppla det nya domänet till den bloggen senare, om man skulle lyckas med en blogg.

 

2: Börja designa din blogg! Jag tycker att man ska ha en personlig blogg, som är designad efter personlighet, ämne man bloggar om och sig själv. Om man har svårt för att designa bloggar själv, finns det hjälpbloggar som är inriktade just på detta. Ett exempel på en väldigt bra sida, som jag rekommenderar, är designadinblogg.se. Där finns massa tips på hur man fixar sin blogg, och designar den, och det är beskrivet med både text, bilder och videos.

 

3: Börja blogga! Här kommer lite tips som är väldigt användbara:

 

·         Uppdatera ofta: Ett av de viktigaste är att uppdatera ofta, ju mer du gör det, ju mer besökare får du och ju mer finns det att läsa om! Jag tycker att man ska skriva minst tre inlägg om dagen, om man satsar på att ha en seriös blogg.

 

·         Ha tålamod: En annan viktig sak är att ha tålamod. Förvänta dig inte att du ska få en stor blogg över en natt, då kommer du bara att bli besviken. Det kommer nog att ta i alla fall ett år för att få en bra grund.

·         Förklara vad du bloggar om: I början så borde du ha en profil, en liten bild och en text om vad din blogg handlar om. I denna texten borde du skriva lite om vem du är och vad du bloggar om, så att folk vet lite innan vad dem vet vad dem kommer att läsa om.

 

·         Ha inte en anonym blogg: Jag tycker att det bästa är att ha en blogg som är öppen. Alltså en blogg som visar vem du är. Detta tycker jag för att läsare relaterar mycket lättare till bloggaren om de vet hur de ser ut, ålder och sådant. Dessutom känns det seriösare.  Men du behöver ju inte lägga ut till exempel efternamn och stad om du inte vill det.

 

·         Ha bra kategorier: Lägg bara till kategorier som är användbara, och som du har mycket innehåll i. Det är bara onödigt om du har kategorier som är för detaljerade, och du bara har få inlägg i. Ha hellre några få, men bra kategorier, än många dåliga.

 

·         Fixa möjlighet att kontakta dig: I profilen kan du lägga in en email-adress som folk kan kontakta dig med. det gör möjlighet att folk kan skicka till exempel tips, förslag och kommentarer. Men glöm inte att strunta i om folk skriver dumma saker, det är alltid folk som beter sig dåligt. Du ska inte tryckas ner av detta!

 

·         Ordna tävlingar på din blogg: Du kan ordna tävlingar på din blogg, men detta är när du har fått ganska många läsare, om det ska fungera. Ditt pris till vinnaren kan vara en sak som du inte har användning för eller en länk i din blogg (du måste ha en stor blogg i så fall). Om du ordnar en tävling på din blogg kommer detta att ge mer publicitet tillfälligt, och om du vill ha ännu mer, registrera din tävling på till exempel tävlingar.se!

 

Det var allt för denna gång, om jag har fler tips så lovar jag att lägga ut dem här på bloggen.  Hoppas att ni fick nytta av det! Glöm inte att kommentera! Pusshej <3


lockarsomgreta


protokoll och dagis...

Hellu! Kom precis hem från skolan, och jag har nu tre protokoll att skriva HIHIH >.< aja jag fixar det nog ganska snabbt. Nu ska jag hämta min bror på dagis, och jag kommer hem och skriver mer sen, hörs då!



lockarsomgreta

Snyggaste klänningarna

Hellu! De snyggaste klänningarna just nu på fashionclub.se, måste visa dem, väldigt snygga. Min favorit är den i mitten, snyggt att den ser ut att vara i två delar. Klicka på bilden för att komma direkt till klänningar på fashionclub.se. hörs senare! =)








lockarsomgreta

Written in the stars...

Detta är verkligen min favoritlåt just nu asså! Lyssna på den! (haha om ni nu skulle ha missat den xD) Så sjukt grym ...




Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written in the stars






lockarsomgreta

Photoshot!

Hejsan ! Jag har haft en photoshot nu, och jag tänkte passa på att lägga ut några av dem här på bloggen. Så här kommer dem! :)















kommentera gärna =)



lockarsomgreta

Snygg blid!

Hejsan! Nu sitter jag i skolan och ska fixa lite bilder till ett arbete på bilden. Man skulle ta ett tema och jobba efter det, och jag valde FASHION! Riktigt roligt! Sedan när jag håller på och söker lite på ritade catwalkbilder hittar jag en jättesnygg, ni bara måste se, så jag visar den här ;


Ungefär en sådan, och massa andra, ska jag rita av :D
Hejdå hörs senare!



lockarsomgreta

Behandlad som ett litet barn ^^ ...

Haha, idag var jag hos tandläkaren (y' Så har jag varit med om värsta traumat för ett tag sen med en väldigt dålig tandläkare (!) för hon skulle borra, så hade hon inte satt någon bedövning typ, så det gjorde jätteont, och det var jättehemskt för jag hade två människor rakt upp i huvudet och jag bara ligger där och har jätteont och så börjar jag gråta helt plötsligt för att allt är så hemskt! Så tar hon mer bedövning, men det gör fortfarande ont så hon tar ännu mer bedövning och typ 5 gånger gör hon det. Och efter DET traumat så var jag så rädd för att gå till tandläkaren, och jag fick en annan tankläkare som skulle borra (för hon första dåliga gjorde det inte ens ordentligt) och hon är jättebra. Hon vet att jag är jätterädd nu, så hon tog den stakaste bedövningen med en gång, och så gör hon som mot ett litet barn: eeeettt...tvååååå...treeeeee! BRA! kan vi fortsätta? =) så borrar hon medan hon räknar och sen slutar hon en stund. haha riktigt mysigt faktiskt, elelr i alla fall så mysigt det kan bli när man borrar... ;)



lockarsomgreta

test

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2031807/lockarsomgreta?claim=h7dhytdnqj9">Följ min blogg med bloglovin</a>

New Stuff!

Det blev en bild på mina nya skor och min nya parfym. Kan tipsa om denna parfym för alla dem som gillar lite kryddigare parfymer, väldigt god!


Fick bli en bild på mina nya skor och min nya parfym då =)



ny header!

Jo nu har jag fått en bild till bloggen som startsida! Bloggen fixas för fullt nu, och den är inte färdig än, men jag börjar så smått att komma igång. Jag kan berätta att i min blogg så kommer jag att skriva om allt möjligt! om t ex min vardag, mode, shopping (haha låter så tråkigt, får skriva något annat kul nu) men också om självkänsla, tips om produkter OCH dessutom tänkte jag göra en guide som lär dig blogga, och hur DU får en framgångsrik blogg! vad sägs om det? ;) Den guiden kommer ut snart också, och det blir en kategori om det om ett tag. Och det var allt för mig för denna stund, hörs sen! =)


Hejsan!

Hej! Jag skulle egentligen bara skriva att jag har inte kommit igång med bloggen än, men det kommer inom någon vecka, så välkommen tillbaka! :D <3



lockarsomgreta

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0